top of page
logo_color.png

Het doel van het Hielpijncentrum is om een efficiënte en effectieve behandeling van recente of langdurige hielklachten te geven. Een verwijzing van de huisarts is hiervoor niet nodig.

 

Allereerst brengen wij samen de in klacht in kaart. Er zal gekeken worden naar de oorzaak van de klacht, de duur van de klacht en andere meespelende factoren. Het belangrijkst om te weten is welke activiteiten je wilt gaan doen of weer oppakken. Dit om een duidelijk doel te creëren. 

Wat is er al door andere zorgverleners gedaan en hoe adequaat was die zorg? Wij brengen alle voorgaande behandelingen in kaart. Daarmee wordt duidelijk welke behandelmogelijkheden nog niet zijn ingezet. Door alles goed op een rijtje te zetten zorgen wij ervoor dat de klacht zo efficiënt mogelijk kan worden opgelost. 

Bij de Sport Performance Club werken we samen met een groot aantal fysiotherapeuten en Orthopeden. Dit samen met onze analyseapparatuur en echografie zal betekenen dat we een groot aantal klachten goed kunnen oplossen. Dit kan door middel van oefentherapie, podologische zooltjes of een doorverwijzing naar een Orthopedisch Chirurg.

logo_color.png
bottom of page