top of page

Om je zo goed mogelijk te helpen en alles zo duidelijk mogelijk te maken, hebben wij uiteraard professionele apparatuur beschikbaar om ons daarbij te helpen.

Door middel van een zeer geavanceerde loopband met een ingebouwde forceplate en camera analyseren wij elke stap tijdens het hardlopen.

 

Met deze apparatuur kunnen wij tot in detail de bewegingen analyseren en je daarmee adviseren qua looptechniek en schoenkeuze. Wij hebben een mooie collectie hardloopschoenen beschikbaar zodat je met het juiste materiaal aan uw uitdaging begint.

Hardlopen is een van de fijnste sporten die er is, maar helaas ook een van de meest blessuregevoelige sporten. Het is dus een sport die wat aandacht vergt qua techniek en zeker ook materiaal.

 

De Sport Performance Club heeft alles in huis om je meer te laten genieten van jouw sport.

SPC_15.jpg
Afbeelding1.png

Indien er een blessure is of uit de analyse blijkt dat je extra ondersteuning nodig hebt, kunnen wij een podologische steunzool aanmeten. Deze zool wordt op de nieuwste manieren vervaardigd door middel van de scan die tijdens de intake is gemaakt. Deze steunzolen vallen onder het aanvullende pakket van uw verzekering, raadpleeg je verzekering voor de exacte vergoeding.

Deze individueel gemaakte zolen worden ontworpen en geproduceerd volgens de nieuwste methodes.

bottom of page