top of page
SPC_7.jpg
SPC_11.jpg

Wielrennen is minstens zo fijn als hardlopen, maar ook deze sport vergt wat aandacht qua materiaal en zeker ook van de positie op de fiets.

 

Door middel van een vast protocol, samengesteld door Torke Cycling (UK) in samenwerking met Sport Performance Club, lopen we langs alle instellingen van uw fiets en bepalen we uw perfecte zithouding gebaseerd op de mogelijkheden van uw lichaam. Door dit protocol laten we u inzien wat uw lichaam aankan qua houding en hoe we u zo efficiënt en plezierig mogelijk kunnen laten bewegen.

 

Als afsluiter laten we u kennismaken met de wereld van de aerodynamica. U neemt plaats voor de camera van het BioRacer Aero systeem en krijgt daarmee een inzicht wat uw houding kan doen met de aerodynamica, dus snelheid! Deze test is vooral een erg leuke afsluiter van de bikefit.

Indien er een blessure is of uit de analyse blijkt dat je extra ondersteuning nodig hebt, kunnen wij een podologische steunzool aanmeten. Deze zool wordt op de nieuwste manieren vervaardigd door middel van de scan die tijdens de intake is gemaakt. Deze steunzolen vallen onder het aanvullende pakket van uw verzekering, raadpleeg je verzekering voor de exacte vergoeding.

Deze individueel gemaakte zolen worden ontworpen en geproduceerd volgens de nieuwste methodes.

bottom of page