top of page

Grijp de regie op jouw performance

 

Sport. Een middel voor een gezonde levensstijl, maar tegelijkertijd oneindig meer. Een way of life voor jou, waar de performance mede jouw levenskwaliteit bepaalt. Serieus waar. Anderen kunnen daar om gniffelen, maar jij weet dat het zo is. Sportprestaties maken trots, zeker als er heroïsche elementen aan gekoppeld zijn. De 42.195 mythische Marathon-meters, de amateurkoers La Marmotte, de machtige Ironman: het is pure sportmagie. Maar het is ook slechts één moment. Eén element in het proces.

 

Want jij weet: de echte voldoening zit 'm in the road to... Die moet blessurevrij zijn. Die moet in een opwaartse lijn zijn, zodat jouw performance jouw beste performance is. Niet zomaar finishen, maar finishen op de manier die jij hebt geregisseerd. Met de finishtijd die jij als target hebt, waarbij jouw fysiek je daarin faciliteert. Het draait niet alleen om die ene dag; het is het gehele traject. Het beïnvloedt gedurende vele maanden je humeur, je energieniveau, je sociale leven. Het raakt levenskwaliteit, dus laat het je doel zijn om het dan ook ten positieve te raken. Laat jouw performance pure fun zijn!

 

En dáár komen wij om de hoek...

 

Wij snappen dat, tot in onze diepste vezels. Wij zijn die Ironman, die Marathonloper, die Marmotte-cyclist. Wij snappen de emotie, de zoektocht naar perfectie, naar zekerheden. Het was onze motivatie, onze brandstof, om de Sport Performance Club te starten. Een plek waar gelijkgestemden terecht kunnen. Voor wie sport zoveel meer is dan alleen een tool om gezond te leven. Mensen zoals jij, die we met een uniek all-in pakket helpen met hardloopanalyses op hardloopgebied, op maat vervaardigde podologische zooltjes, ongelimiteerde service en advies van fysiotherapeuten en diëtisten. Of een bikefitting, waarbij we je laten merken wat jouw fietshouding doet ten aanzien van het wattage dat je levert. En zoveel meer.

 

Wij spreken jouw taal. Voel je welkom, bij de Sport Performance Club. 

bottom of page